Voorjaarsrit met CX club 9 april

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Veen
afbeelding van Veen
  • XM Turbo CT Exclusive
  • XM V6 24v Multimedia
  • XM Turbo CT SXclusive
Voorjaarsrit met CX club 9 april

Beste mensen, vanwege de goede ervaringen tijdens de gezamenlijk rit met de CX club in de Biesbosch zijn we door de CX club uitgenodigd voor de voorjaarsrit zondag 9 april 2017 in "Het land van Hertog Jan"

In dit lustrumjaar heeft de evenementencommissie een bijzondere voorjaarsrit uitgezet. Deze rit zal starten en eindigen in Nederland, en voor een groot gedeelte plaatsvinden op Duits grondgebied rondom Kleve.

Het voormalige Hertogdom Kleef strekte uit tot delen van Limburg en grote delen van Gelderland, en destijds was Nederlands hier de officiële taal. Omdat het een erg mooi gebied is met veel historie, bossen en een fraai heuvellandschap, leek het ons zeer de moeite waard om hier eens een toertocht uit te zetten. Zoals gebruikelijk zal de rit jullie voeren over leuke binnenwegen, en langs tal van bezienswaardigheden. Deze keer in een echt buitenlands aandoende omgeving. 

Tijdens de rit is er voldoende gelegenheid om één en ander te bezichtigen, of om ergens te pauzeren en gezellig een terrasje te pakken in de voorjaarszon. Hiermee heeft u naar onze mening voldoende goede argumenten om de XM of CX weer eens uit te laten tijdens onze voorjaarsrit.

Op zondag 9 april zijn jullie vanaf 10.00 uur van harte welkom op de unieke startlocatie, De Thornsche Molen in Persingen. Na ontvangst met koffie en gebak kan er worden ingeschreven. Hierna start de ontdekkingsreis door het Hertogdom Kleef. Aan het einde van de middag worden de deelnemers verwacht op het eindpunt van de route in de omgeving van Zevenaar. In een sfeervolle horecagelegenheid kunnen we dan nog uitgebreid napraten onder het genot van een drankje. Na afloop van het evenement is hier de mogelijkheid om te blijven eten in het gezellige eetcafé.  

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze voorjaarsrit kan door een e-mail te sturen naar evenementen@citroen-cxclub.nl. Graag evenvermelden met hoeveel personen je gaat deelnemen, en of jullie willen blijven eten na afloop van de rit. Deze informatie is voor ons erg belangrijk, omdat we het evenement graag op een prettige manier voor julliewillen organiseren. Deelname aan de rit kost € 5,- per persoon, ter plekke op de startlocatie te voldoen. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Startlocatie en routebeschrijving

De Thornsche Molen, Thornsestraat 20, 6575 JJ Persingen

Vanuit alle richtingen via knooppunt Valburg (A50-A15) 

de A15 volgen richting  Kleve / Nijmegen. Neem bij 

knooppunt Ressen de afslag N325 richting Kleve /

Nijmegen. U komt nu door Lent, waar u links moet aan-

houden om de N325 te blijven volgen.Na de Waalbrug 

moet u rechts aanhouden om de N325 te blijven volgen 

in de richting van Kleve. Na 4 km op de kruising met 

stoplichten linksaf richting Ooij, Leuth, Millingen(N840).

Op de rotonde vervolgens rechtsaf richting Kekerdom, 

Leuth, Millingen. Na 2,3 km. vindt u de Thornsche Molen 

rechts van de weg.

 

Tot ziens op 9 april in Persingen! 

Veen
afbeelding van Veen
  • XM Turbo CT Exclusive
  • XM V6 24v Multimedia
  • XM Turbo CT SXclusive
RE: Voorjaarsrit met CX club 9 april

De weersomstandigheden zijn in ieder geval IDEAAL !!!

__________
Crepuscule

XM Liefhebber
afbeelding van XM Liefhebber
  • twee keer een 2liter 90,92 en mijn droomauto een turbo CT uit 95
RE: Voorjaarsrit met CX club 9 april

Veel plezier allen , de mijne staat nog bij de garage