User menu

Conservatoire VOL

afbeelding van Veen

Conservatoire VOL

12 juni 2017, 09:30 tot 11:00

VOLGEBOEKT inschrijven niet meer mogelijk!!!


Het Conservatoire. Als liefhebber van Citroën moet je er minstens één keer in je leven zijn geweest. De Evenementencommissie maakt dat nu mogelijk. Op maandag -- juni 2017 zijn de leden van onze XM-club welkom in Aulnay-sous-Bois een voorstad van Parijs. Meer dan 400 Citroën modellen van 1919 tot het jaar 2000 zijn er te zien. Maar ook veel documentatie en naslagwerken.
 

VOLGEBOEKT inschrijven niet meer mogelijk!!!


Vertrek op zondag met de XM
Vanwege de ontvangst op maandagochtend, is het dus raadzaam op zondag te gaan rijden. De geschatte reistijd vanaf Utrecht via Antwerpen is 5,5 uur zonder oponthoud en dat is via de Ring Antwerpen niet altijd het geval. Dus zondag heen, een overnachting regelen en maandag weer terug. Die hotels zijn er in de omgeving van Aulnay-sous-Bois voldoende voorhanden, met een vanaf prijs van €60 per persoon per nacht.

Of wil je misschien met de bus?
Er is overwogen een busreis te organiseren met overnachting. Maar niet iedereen wil in hetzelfde hotel zitten en niet iedereen wil met een bus. Je rijdt tenslotte niet voor niks een Citroën. Het voordeel is dat je kunt gaan en staan waar je wilt en zelf je hotel kan uitkiezen. Wanneer er onverhoopt toch veel belangstelling is om met een bus te gaan, dan wil het bestuur overwegen om dat alsnog te organiseren. Daarvoor kunnen aanmeldingen worden gedaan bij de Evenementencommissie.

Bij het Conservatoire kom je niet zomaar naar binnen. De toelating gaat alleen op afspraak en onder strikte voorwaarden. De groep mag maximaal 40 man groot zijn. Graag voor 15 maart 2017 opgeven bij de Evenementencommissie. Daarbij kan ook worden aangegeven of je met iemand wil meerijden of iemand wil meenemen. Dan wel dat er voorkeur is voor een busreis. Voor meer informatie is de Evenementencommissie beschikbaar. En natuurlijk op de Nederlandstalige Conservatoiresite.

 

VOLGEBOEKT inschrijven niet meer mogelijk!!!

Door: Veen, 5 maart 2017