CITROËN XM CLUB NEDERLAND

Evenementen 2019

 

Citroen viert 100 jaar op Concours D’elegance Paleis Soestdijk

100 jaar Citroën: een mooie gelegenheid om het merk in de schijnwerpers te zetten bij het Concours d’Elegance, dat dit jaar voor het eerst rondom Paleis Soestdijk wordt georganiseerd op 24 & 25 augustus!

 

Citroën viert dit bijzondere jubileum met een line-up van de mooiste 30 Citroëns uit haar bestaan, van de oudste tot de allernieuwste Citroën! We hebben daarvoor de mooiste plek gekregen: recht voor het paleis zelf!

 

De jury van het Concours maakt haar keuze van de mooiste Citroën uit deze collectie, en daarnaast kan het aanwezige publiek stemmen op zijn/haar favoriet! Reclamebeelden rondom de voitures zorgen ervoor dat de sfeer helemaal in Citroën sferen is… Deze reis door de tijd wordt compleet gemaakt met een hele bijzondere elektrische concept car van Citroën, waarvan de naam binnenkort bekend wordt gemaakt.

 

Voor kinderen is er ook een speciale Citroën-activiteit, en de leden van de 33 Citroën-clubs die Nederland rijk is, parkeren hun auto op een speciaal Citroën terrein, om daarmee een extra fraai openluchtmuseum in de nabijheid van Soestdijk te vormen.

 

Het is een mooie gelegenheid om:

 • Elkaar weer te treffen o.a. op de speciale gratis Citroën parkeerplaats die jullie door Stichting ICCCR2016 wordt aangeboden;

 • De 30 mooiste Citroëns met zo veel mogelijk origineel NL kenteken en in meest originele staat te bekijken; een speciaal Citroën Concours wordt hiervoor georganiseerd [zaterdagmiddag vindt de jurering plaats en zondagochtend 11.00 uur wordt de winnaar uitgeroepen];

 • Soestdijk en haar omgeving opnieuw te ontdekken in Citroën sferen inclusief de publiciteit van weleer;

 • 19_19 Concept live te bekijken voor diegenen die deze auto nog niet hebben gezien;

 • De DS break van Prins Bernhard te bewonderen;

 • Te genieten van heel veel mooie auto's van andere merken op het Concours d'Elegance.

…En zo zijn er nog tal van redenen om te komen kijken!

 

 

Van harte welkom op dit mooie evenement. Om dagkaarten aan te schaffen met flinke korting [10€ voor volwassenen en 5€ voor kinderen], ga naar:

 

https://tickets.concourselegance.com/tickets/tickets-concours-elegance-2019

 

en gebruik de kortingscode die je bij ons kunt opvragen.

 

De kortingscode geldt alleen voor dagkaarten voor volwassenen en kinderen, dus niet voor de andere kaarten te koop zijn.

 

Toegang tot het speciale Citroën parkeerterrein kan alleen worden verkregen op vertoon van de tickets waarop het gouden "Citroën 100 jaar" logo staat…

 

Graag tot ziens op Soestdijk op 24 en 25 augustus!

 

 

 

 

Sleutelmeeting

In september zal er weer een sleutelmeeting worden georganiseerd en deze zal plaatsvinden in de tweede helft van september. Definitieve locatie en tijdstip zal tijdig met u worden gecommuniceerd.

 

Najaarsrit

Om het seizoen af te sluiten zal er in oktober een najaarsrit worden georganiseerd.

De definitieve datum en locatie waar deze afsluiting van het seizoen zal worden gehouden zal tijdig met u worden gecommuniceerd.

 

 

 

 

 

XM Club Evenementen