CITROËN XM CLUB NEDERLAND

Evenementen 2019

Viering 100 jaar Citroën Brussel 14 juli

Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van ons mythische merk nodigen wij de Citroën verzamelaars onder u uit om deel te nemen aan de CITROËN 100 YEARS PARADE.

 

Deze parade zal vertrekken aan de Citroën garage in Drogenbos met als eindpunt het Autoworld museum waar u de tentoonstelling CITROËN 100 YEARS een bezoekje kan brengen.

 

Om te kunnen deelnemen moet uw auto minimum 20 jaar oud zijn. Er mogen maximum 300 voertuigen deelnemen.

 

Vergeet niet om rekening te houden met de « Low Emission Zone» in Brussel, behalve indien u in het bezit bent van een toelating of indien u de specifieke belasting heeft betaald. Alle info hierover vindt u via https://www.lez.brussels/nl.

 

Deze parade heeft geen sportief oogmerk en dient te verlopen volgens de Wegcode.

Aanmelden kan via: http://citroen100yearsparade.be/nl

 

 

100 jaar Citroën in Frankrijk  -  19 en 21 juli

Op 19-21 juli 2019 zal het 100-jarig bestaan worden gevierd in Frankrijk.

 

Concours D’elegance Paleis Soestdijk

Citroen Nederland zal i.v.m. het 100 jarig bestaan ook aanwezig zijn op het Concours D’elegance Paleis Soestdijk. Dit evenement wordt gehouden op 24 en 25 augustus 2019.

Citroen Nederland heeft voor de diverse clubs een kortingscode waarmee de aangesloten clubleden online met korting toegangsbewijzen en parkeerbewijs kunnen bestellen.  Zodra de definitieve informatie daarover bekend is zal deze met de leden worden gedeeld.

 

 

 

 

Sleutelmeeting

In september zal er weer een sleutelmeeting worden georganiseerd en deze zal plaatsvinden in de tweede helft van september. Definitieve locatie en tijdstip zal tijdig met u worden gecommuniceerd.

 

Najaarsrit

Om het seizoen af te sluiten zal er in oktober een najaarsrit worden georganiseerd.

De definitieve datum en locatie waar deze afsluiting van het seizoen zal worden gehouden zal tijdig met u worden gecommuniceerd.

 

 

 

 

 

XM Club Evenementen