CITROËN XM CLUB NEDERLAND

Evenementen 2020

De Remmen Los Rit – zondag 8 maart 2020

 

Graag opgeven voor 4 maart ivm. inkopen!

 

Startlocatie, de ontvangst is vanaf 11.00 uur bij:

Auto Annema

Holwerderweg 36

9101 PA  DOKKUM

 

Het programma:

Ontvangst met koffie en thee en lekkernij : vanaf 11.00 uur

Uitleg rondrit: 12.30

Vertrek rondrit: vanaf 13.00 uur

 

De Remmen los rit 2020 wordt dit jaar samen met de CX club gereden maar uiteraard is iedereen met een Citroen welkom om mee te rijden.

 

De Citroen XM en of uiteraard CX mag weer geheel op eigenwijze meerijden, bij onze rit is het uiteraard verstandig deze even geheel zelf of na te laten lopen door een specialist om weer veilig het hele jaar t/m november 2020 over Neerlands wegen  te rijden .

 

Dit jaar vervolgen we onze rondrit zoals we ingezet hebben in 2019 we vertrekken vanaf Auto Annema in Dokkum, en hebben een leuke rit uitgezet die door het noorden van Friesland loopt en via de Afsluitdijk over het voormalige eiland Wieringen en in Den Helder bij Multi garage eindigt

 

De ontvangst locatie :

ANWB Multigarage/Multiclassics

Drs. F. Bijlweg 71 H

1784 MC Den Helder

 

Bij Multi Garage Den Helder wordt er natuurlijk gezorgd voor Koffie met een heerlijke Den Helders lekkernij en daarbij heerlijke broodjes en diverse lekkere soepen , dat we allemaal weer met volle buik huiswaarts kunnen

 

In verband met het inkopen van de versnaperingen zouden we het erg op prijs stellen indien u zich vóór 4 maart even aanmeldt op het volgende e-mailadres:

tc@citroen-cxclub.nl

 

We hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen in Dokkum !

 

 

------------------------------

 

CITROEXPO 2 en 3 mei

 

In de Evenementenhal in Gorinchem zal op 2 en 3 mei 2020 een groots “Rassemblement international de Citroën” plaatsvinden, zoals alleen Citroënnisten dat kennen. Een evenement voor alles en iedereen die iets met Citroën te maken heeft, of wil hebben.

 

Normaal gesproken vindt in dit weekend CitroMobile plaats maar dat gaat dit jaar niet door en vandaar dit nieuwe evenement dat hopelijk even succesvol zal zijn. Als XM-club zullen we net als op CitroMobile aanwezig zijn met een clubstand.

 

Wil je als vrijwilliger meewerken? Meld je dan bij evenementen@xmclub.nl

 

 

------------------------------

 

ALV en BBQ 16 mei

 

De ALV zal worden  gehouden op 16 mei 2020 in Arkel tijdens de gebruikelijke openingsdag van het magazijn. We zullen de ALV afsluiten met een heerlijke BBQ. De definitieve tijden worden later met je gecommuniceerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

XM Club Evenementen