CITROËN XM CLUB NEDERLAND

Evenementen 2019

 

 

Remmen los rit   -  3 maart 2019

De eerste rit van 2019 zal weer de “Remmen Los rit” zijn, na succesvolle eerdere edities is ook nu gekozen om deze rit weer gezamenlijk te organiseren met de CX Club.

Dit jaar starten we in het hoge Noorden bij het prachtige bedrijf van Arjen Antonisse en we eindigen in het nóg hogere Noorden, namelijk bij Auto Annema in Dokkum!

 

De ontvangst is vanaf 11.00 uur bij:

Automobielbedrijf Arjen Antonisse

Stationsweg 11

7958 RX  KOEKANGE

 

Het programma:

Ontvangst met koffie en thee: vanaf 11.00 uur

Uitleg rondrit: 12.30

Vertrek rondrit: vanaf 13.00 uur

De rondrit voert ons door het schitterende Drentse en Friese landschap. Helaas niet langs alle Elf Steden, maar dus wél naar Dokkum. ;-) De totale lengte van de rondrit bedraagt ca. 150 km. en het exacte adres van de eindlocatie is:

 

Auto Annema

Holwerderweg 36

9101 PA  DOKKUM

 

Bij Auto Annema wordt er natuurlijk gezorgd voor Koffie met een heerlijke Dokkums lekkernij en daarbij heerlijke broodjes en diverse lekkere soepen , dat we allemaal weel met volle buik huiswaarts kunnen

In verband met het inkopen van de versnaperingen zouden we het op prijs stellen indien u zich vóór 1 maart even aanmeldt op het volgende e-mailadres:  evenementen@xmclub.nl

 

We hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen in Koekange!

 

 

---------------------

 

 

Citromobile  -  4 en 5 mei  

CitroMobile 4 en 5 mei in Vijfhuizen, (in 2019 de 25ste editie)

 

 

ALV + BBQ  -  18 mei

DE ALV zal dit jaar worden gehouden op 18-05-2018 in Arkel tijdens de gebruikelijke openingsdag van ons club magazijn en worden afgesloten met een gezamenlijke BBQ. Definitief tijdstip zal tijdig met u worden gecommuniceerd.

 

 

100 jaar Citroën in Frankrijk  -  19 en 21 juli

Op 19-21 juli 2019 zal het 100-jarig bestaan worden gevierd in Frankrijk.

 

Sleutelmeeting

In september zal er weer een sleutelmeeting worden georganiseerd en deze zal plaatsvinden in de tweede helft van september. Definitieve locatie en tijdstip zal tijdig met u worden gecommuniceerd.

 

Najaarsrit

Om het seizoen af te sluiten zal er in oktober een najaar rit worden georganiseerd.

De definitieve datum en locatie waar deze afsluiting van het seizoen zal worden gehouden zal tijdig met u worden gecommuniceerd.

 

 

 

 

 

XM Club Evenementen