De XM Club

afbeelding van administrator

De XM Club

“De Citroën XM verdient een club die de uitstraling van het model waardig is”. Dat was de basisgedachte toen in november 1998 de Citroën XM Club Nederland werd opgericht. De door velen als futuristisch, scherpgesneden, zakelijk en tijdloos beschouwde XM was destijds 9 jaar in productie en zou hier nog 2 jaar aan toevoegen. Een unicum in clubland, want voor het eerst ontstond een club voor een model dat nog in productie was.

De club
De Citroën XM Club Nederland ontleent zijn kenmerken aan die van de XM. Een zakelijke uitstraling met het oog op de XM-toekomst, gevormd en gedragen door vrijwilligers en inmiddels ruim 500 leden! Deze aanpak vertalen wij in een open communicerend bestuur en een zeer enthousiast en actief commissiebestand. Eén ding staat voor het bestuur voorop en dat is de band met de leden. Deze band komt sterk naar voren in ons kwartaalmagazine Ambiance Extreme. Leden, derden en adverteerders wisselen hierin hun uitgebreide ervaringen over de Citroën XM uit. Dat deze ervaringen een enorme meerwaarde hebben, komt tevens tot uiting op de ongeveer 5 nationale evenementen die wij organiseren. Momentenwaarop de passie voor de futuristische eigenschappen van de XM letterlijk gedeeld wordt. 

Techniek en behoud
De Citroën XM Club Nederland staat ook voor het behoud van onze limousine. Naarmate de jaren verstrijken wordt het technisch belang binnen de doelstellingen van de club steeds belangrijker. De technische rode draad bestaat momenteel uit publicaties in ons magazine en interactieve presentaties op evenementen. De onderling sterke band tussen de leden zorgt voor veel “buitenclubse” technische uitwisseling en sociale contacten. Het bestuur nodigt iedereen die een passie heeft voor de Citroën XM en die passie wil delen in een kwaliteitsvereniging als de onze uit, om als lid te ervaren waar de slogan: XM, la route maîtrisée! voor staat. Welkom!
 

Enthousiast geworden en meteen lid worden? Klik hier.

 

Door: administrator, 21 juli 2010