Lustrumweekend 20 jaar XM Club op 26 en 27 mei

afbeelding van Veen

Lustrumweekend 20 jaar XM Club op 26 en 27 mei

26 mei 2018, 11:00 tot 27 mei 2018, 16:00

Aanmelden is niet meer mogelijk. De inschrijving is gesloten.

 

Beste leden,
In 2013 hebben we het 15-jarig jubileum gevierd. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en zitten we weer in een lustrumjaar. Er is druk gewerkt om er een leuk en gezellig evenement van te maken en we hopen dan ook dat jullie je met velen zult aanmelden.

We gaan naar het Geuldal
Het evenement zal plaats vinden in het weekend van 26-27 mei 2018 en wel in het Geuldal van onze zuidelijkste provincie Limburg. De centrale spil in dit weekend is camping ’t Zinkviooltje in Epen, van hieruit zullen de gezamenlijke activiteiten starten. Hieronder vind je informatie over het programma voor de beide dagen zoals dat op dit moment is vastgesteld.

De kosten
De XM Club neemt voor 1 clublid en 1 introducee de kosten voor het dagprogramma en het diner op zaterdag voor haar rekening. Kinderen onder de 12 jaar zijn van harte welkom. Voor hen vragen we geen bijdrage.

 

Aanmelden is niet meer mogelijk. De inschrijving is gesloten.

 

Overnachten
Wil je overnachten? Dan zijn die kosten voor eigen rekening. Bij camping Het Zinkviooltje in Epen is een groepsaccomodatie beschikbaar. Als je hier overnacht, geef dan door bij het aanmelden dat je lid bent van de XM Club. Meer informatie over camping Het Zinkviooltje vind je op www.zinkviooltje.nl.  
Voor de niet-kampeerders onder jullie zijn er in de buurt van de camping ook voldoende hotels of B&B’s aanwezig. Hieronder vind je een paar voorbeelden en links om naar de betreffende websites te kunnen gaan.
Herberg de Smidse in Epen,
Hotel Inkeshoes in Epen,
Hotel Landgoed Schoutenhof in Epen,
Hotel Ons Epen in Epen,

Aanmelden is niet meer mogelijk. De inschrijving is gesloten.

Door: Veen, 18 april 2018