3D geprint bekerhouder en meer

1 bericht / 0 nieuw
XM-Jungkse
afbeelding van XM-Jungkse
  • Citroen xm 3.0 24v (1998) handbak.
  • Citroen BX 1.6 tzi (1992)
  • Citroen bx 1.9 gti 16v (1992)
3D geprint bekerhouder en meer

Beste clubleden,

Ik ben al een paar jaar in de weer met Citroens en nieuwe technieken. En ook al zijn onze dames in onze ogen perfect. Blijven er altijd punten om te verbeteren. Daarom ben ik met mijn Computer en 3D printer aan de slag gegaan om de dagelijkse gemakken in en om de auto te brengen. 

 

Vele weten dat de Citroen Xm helaas niet geleverd was met Bekerhouders. Wat voor sommige wel een gewilde optie is. Ik heb met wat R&D een bekerhouder ontworpen die op de armsteun klemt. Tot nu alleen voor armsteunen die verstelbaar zijn.

 Deze is gemaakt van een kunstof  die gebruikt kan worden in een  warme auto.(+-65*C) Let er wel op dat er geen volle bekers achter blijven in de auto want dan kan hij wel gaan hangen. De bekerhouder kan je erop en eraf klikken. Afhankelijk van de stand van je armsteun kan je deze omhoog of omlaag schuiven om hem recht te zetten. De bekerhouder wordt in zwart geprint maar kan op aanvraag ook van andere kleuren geprint worden. er zit standaard een sparing in in vorm van de XM logo. Maar op verzoek kan er ook een logo geprint worden op kleur die je er dan zelf op kan plakken (normale seconden lijm van locitie werkt het beste). Ik heb geen voorraad en print alles in opdracht. 

Voor de bekerhouder vraag ik €20 (excl verzendkosten) 

Voor het plakbare logootje €2,50 

 

Als u interesse of vragen heeft, hoor ik het graag. Dan kan u een mailtje sturen naar "brinckmanjasper@gmail.com". De levertijd is +- 2 weken. 

 

 

Verder ben ik ook bezig met ander projecten die ik ook hier ga plaatsen. Als u een idee of verzoek hebt. Kan u ook een mail sturen naar "brinckmanjasper@gmail.com". Ik print geen onderdelen die veel moeten bewegen en anders slijten. Dit in verband met veiligheid voor jou en mij.