andere pagina lengte?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
andere pagina lengte?
Mark? Waarom haal je de rest van de posts weg? Mijn topic is nu 39 pagina's. Dat was langer. Komt dat door een andere paginaindeling? Meer berichten per pagina nu? Kan dat gelijk gemaakt worden aan hoe het was zodat mijn inhoudsopgave weer klopt en mensen dingen weer kunnen vinden?
Mark
afbeelding van Mark
  • V6 '94 Rouge Griott Nacré
  • V6 '91 Gris Dolmen R.I.P.
RE: andere pagina lengte?

Nee, sorry, we zijn bijna de hele dag bezig geweest om uit te zoeken waar het euvel zat zoals door cpdf gemeld. Dat je inhoudsopgaaf niet meer synchroon loopt vind ik vervelend maar we gaan niet voor 1 persoon de hele boel weer opnieuw doorspitten en inlezen.

Je vais reussir, tout simplement parce que je refuse de perdre.

furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
RE:

Ok, fair enough. Het is niet echt voor mij zelf. Het is meer dat ik op die manier anderen van dienst kan zijn met het bereikbaar maken van informatie. Jammer is dat er in veel topics verwijzingen staan naar pagina's in verschillende topics. Die verwijzingen zijn nu helaas niet meer bruikbaar en dat levert een hoop gezoek op terwijl je juist dingen zo makkelijk mogelijk wilt kunnen vinden.

Wanneer de edit mogelijkheid terug is zal ik m'n topic weer eens doorspitten en de inhoudsopgave updaten zodat hij weer bruikbaar is.

 

EDIT

Bloody Hell!! Er is opeens een tijdelijke edit mogelijkheid! Geweldig, dat zorgt er in ieder geval voor dat ik typo's kan herstellen. Goed gewerkt mensen! dans

ErikV
afbeelding van ErikV
  • TCT Series 2 Madame Morette
  • TCT Series 1 Madame Kitty Noir
RE:

Misschien kun je Mark heel lief aankijken en een gewijzigde inhoudsopgaaf doormailen die hij dan, puike kerel als hij is, vervolgens vervangt met de huidige inhoudsopgaaf icon_mrgreen

 

-edit: editting rules. dans