centraledeurvergrendeling

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
t649255
afbeelding van t649255
centraledeurvergrendeling

BIJ HET OP SLOT DOEN VAN MIJN LINKSE DEUR GAAT ENKEL DEZE DEUR OP SLOT DE CENTRALEDEURVERGREDELING IS NIET HOORBAAR?BIJ DE RECHTSE DEUR ALS IK DIE OP SLOT DOE ,gaat de vergredeling direkt weer los, waar kan ik het probleem vinden ?

t649255
afbeelding van t649255
deurvergrendeling

weet er soms iemand iets over de centrale vergrendeling ?
ik doe de rechtse deur op slot,en hoor deze direkt weer open gaan, bij de linkse deur hoor ik niets,deze gaat wel op slot ,maar de andere deuren niet ,waar zou ik moeten zoeken?

hans01
afbeelding van hans01

Hi,

Meestel zijn dit soort problemen op te lossen door goed schoonmaken van alle contacten e.d.

Groet,
Hans

t649255
afbeelding van t649255

he,
ik zal deze eens proper maken,
alvast bedankt hans.

BartXMS1
afbeelding van BartXMS1

Hallo,

mijn eerste post hier (zwaai!)...

Bij mijn XM (serie 1, bwj. 94) had ik gisteren precies hetzelfde probleem. Het was natuurlijk net wanneer je het niet kan gebruiken maar ik heb toen wel een voorlopige oplossing gevonden. Als je alle deuren en de achterklep open zet, en je dan de sleutel in de bestuurderskant in het slot steekt, en je vervolgens de auto afsluit en weer openmaakt dan 'reset' de centrale deurvergrendeling zich. Alle deuren + achterklep doen het dan weer. Sindsdien heb ik daar geen problemen meer mee gehad.

Natuurlijk is dit geen echte oplossing, het zal inderdaad met vuile contacten te maken hebben (al vind ik het dan wel weer een beetje vreemd dat de centr. deurvergrendeling zich zo makkelijk laat 'resetten') dus die moet ik ook maar eens schoon gaan maken.