Droevig nieuws… Micheline overleden

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Veen
afbeelding van Veen
  • XM 2.0 TURBO CT Exclusive - Gris Crepuscule
  • XM V6 24v Multimedia - Rouge d'Enfer
Droevig nieuws… Micheline overleden

Ons bereikte vandaag het droevige nieuws dat Micheline zondag is overleden. Ze was al een tijdje ziek en heeft daar ook op dit forum regelmatig over geschreven. Vorig jaar leek het de goede kant op te gaan en kon ze zelfs weer deelnemen aan de Citron Pressé. Maar enige maanden geleden ging het toch plots weer een stuk slechter met haar gezondheid. 

Micheline was een aanwinst voor dit forum en had met haar inbreng ook altijd een plezierige en nuchtere blik op de zaken. We zullen haar hier enorm missen.

Er wordt één dezer dagen in besloten kring afscheid van Micheline genomen. We wensen Djidde en zijn broer, zus en alle andere familieleden heel veel sterkte.

XM Liefhebber
afbeelding van XM Liefhebber
  • twee keer een 2liter 90,92 en mijn droomauto een turbo CT uit 95
RE: Droevig nieuws… Micheline overleden

Gecodoleerd en sterkte voor die die achter blijven

furriegurrie
afbeelding van furriegurrie
RE:
Het was al zo lang geleden dat ik een berichtje van haar had gezien. Hoopte dat ze te druk zou zijn met allerlei leuke dingen, maar ergens had ik er geen goed gevoel over.... Sterkte voor iedereen die haar mist....ze zal een grote leegte achter laten.
a.vaneijk
afbeelding van a.vaneijk
RE: Droevig nieuws… Micheline overleden

Gecondoleerd, daar ben ik even stil van.

De berichten die van haar via het forum kwamen waren zo hoop vol, ik zal het missen.

Citroën XM is bijzonder, Houw hem heel !!

Mark
afbeelding van Mark
  • V6 '94 Rouge Griott Nacré
  • V6 '91 Gris Dolmen R.I.P.
RE:

Ik heb Micheline zaterdag voor 2 weken geleden nog bezocht in het ziekenhuis, samen met Bauke haar oudste zoon, die ondertussen in al die jaren dat ik daar regelmatig over het erf kom een goeie vriend van me is geworden. Bij de geboorte van Bauke is iets mis gegaan waardoor hij spastisch is en in een rolstoel zit, zijn spraak is wat traag dus je moet aandachtig luisteren, zijn motoriek is wat stroef en soms ongecontroleerd waardoor het wel eens gebeurt dat een bak koffie voortijdig sneuvelt maar zijn koppie werkt voor de volle 100% , ik kan hele goede gesprekken met hem voeren en we lachen en geinen samen altijd heel wat af.

Micheline was die zaterdagavond er vast van overtuigd dat ze de week erop de maandag of dinsdag weer naar huis zou kunnen, ze zei letterlijk ik kan het me niet permiteren om dood te gaan, de kids, de paarden, de schapen, de honden en haar patienten rekenden op haar. Het  niet kunnen verrijden van de presse zat haar ook flink dwars. En tot overmaat van ramp kwam zondag inderdaad het bericht dat ze de strijd niet kon winnen......

Micheline zal in alle opzichten gemist worden, alles kon en mocht daar thuis, een startmotor op de tafel in de woonkamer open trekken, een 4 koloms brug op het erf voor het eigen onderhoud, auto's slopen op de zondag niks was te gek, alles was mogelijk. Ze was altijd hartelijk, zorgzaam en oprecht geïnteresseerd in je. Voor iedereen was ze een luisterend oor. Vele zomer avonden hebben we buiten op het terras gezeten en gekuierd over XM's, en de dingen in het leven. Ze is veel te jong uit het volle leven weggerukt.

a.s. Vrijdag is er gelegenheid tot condoleren, zaterdag in besloten kring de uitvaart.

Je vais reussir, tout simplement parce que je refuse de perdre.