Gezocht kunststof flappie

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Chris B
afbeelding van Chris B
  • XM V6 Exclusive Berline 1990
Gezocht kunststof flappie

De XM die ik aan het opknappen ben blijkt een tik gehad te hebben aan de bestuurderskant. Geen grote ellende, maar ik zoek nu wel een "kunststof flappie".

Aan het voorscherm aan bestuurderszijde zit helemaal aan de voorkant een kunststof afschermplaatje, precies op de voorrand van het metalen binnenvoorscherm gemonteerd om zo het gat tussen de kunstof frontplaat en het metalen binnenspatscherm af te dichten.

Heeft iemand van jullie dit kleinnood liggen?

Marc Alsemgeest
afbeelding van Marc Alsemgeest
  • 2.1 TD Break Bleu Mauritius 1997
  • 2.1 TD Berline Gris Graphite 1999
  • C4 coupé Bleu Oriental Nacre 2004
RE: Gezocht kunststof flappie

Foto helpt misschien van de plek waar het hoort te zitten. Kan er even niets bij voorstellen. Anders even kijken als het magazijn open is. Als ik me niet vergis staat daar een sloper, waar je het wellicht af kan halen.

Voorgangers: BX 19D: SR-39-ZY (rood); XM 2.1TD YS-93-GH(Berline Rouge); XM 2.1TD HL-LR-66(Berline Noir Verni); XM 2.1TD JN-SP-74(Break Vert Vega); XM 2.1TD 08-RD-VZ(Break Vert Vega); XM2.1TD 12-DF-FK (Break, Vert Vega)

Chris B
afbeelding van Chris B
  • XM V6 Exclusive Berline 1990
RE: Gezocht kunststof flappie

Dat was natuurlijk ook wel een beetje te lui van mij, om geen foto te plaatsen :-)

Hierbij:

IMAGE(https://myalbum.com/photo/5OrrjUJ9gHXb/360.jpg)

Trip naar het magazijn wil ik bewaren voor januari, als ik een shoppinglist heb. Dit stukje kunststof heb ik nu even nodig om verder te kunnen en omdat het best wel "diep" weggebouwd zit.

de Rus
afbeelding van de Rus
  • 2 x 2,0 16V 1996, 2,0 16V Prestige 1998, 2,0 16V Break 1998, 2,0 16V 1999 en C5 Ph II 1,8 Athena
  • C5 Phase II Athena
RE: Gezocht kunststof flappie

Ik heb dat flappie nog nooit gezien maar ja, zoveel als jij los gehaald hebt, heb ik denk ik nog niet. Er staat inderdaad een sloper bij het magazijn, volgens mij zitten de binnenschreden voor er nog in. 

Als je in januari met een boodschappenlijstje naar Arkel wilt komen, is het misschien handig om vooraf even je lijstje te mailen naar de magazijn mail. Als je dat doet voor de derde zaterdag van deze maand, 15 december dus, kunnen we die zaterdag kijken voor je en uitsluitsel geven wat er wel en wat er niet is. We weten van veel dingen zo wat we hebben, er is ook een ondredelenlijst maar  we zijn nog steeds aan het inventariseren.en niet alles is dus bekend en geregistreerd.

Chris B
afbeelding van Chris B
  • XM V6 Exclusive Berline 1990
RE: Gezocht kunststof flappie

Mailen van een lijstje is idd wel zo handig. Zal ik doen voor de 15e.

Dit flappie heb ik voor die tijd al nodig, want met het terugplaatsen van het plastic voorfront (waar koelvinnen etc in zitten) kun je niet meer goed bij alle schroeven waarmee deze flap vastzit.

Dus; iemand eentje bij de hand die opgestuurd kan worden? Op opgehaald indien noord NL of regio Hoorn?