Hallo, ik ben net lid geworden

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Citrophile
afbeelding van Citrophile
Hallo, ik ben net lid geworden

Beste XM club leden,

Even voorstellen, ik ben Jean-Paul en sommigen zullen mij kennen van het Citroen-forum. Ik heb mijn XM nog niet zo lang en ben zeer enthousiast over mijn zweefmobiel. Het lijkt me leuk om de XM nog beter te leren kennen en natuurlijk ook de leden.

Wat Citroëns betreft heb ik 3 BXen en een Saxo gehad, fijne auto`s. Ook heb ik een Peugeot 205 GTI en een 106 Rallye gehad. Toch blijft mijn voorkeur bij Citroën. Toevallig dat een goede vriend een XM had en die weg moest doen wegens werkomstandigheden. Omdat dit een XM V6 Exclusive met handbak betreft en optisch in goede staat verkeerd, heb ik besloten deze over te nemen.

http://www.mijnalbum.nl/Foto=3AGMY8MJ
http://www.mijnalbum.nl/Foto=IN3FCBVH
http://www.mijnalbum.nl/Foto=G4MURCF6
http://www.mijnalbum.nl/Foto=N4SOKJZJ

Ik hoop veel te leren van leden en dat ik ook een steentje kan bijdragen.

gr,
Citrophile

hans01
afbeelding van hans01

Hi Citro, ziet er netjes uit man. Ben zelf sinds 2 weken XMmer. Zou nu na zo'n 1000 km al niet meer terug willen naar de Xantia :P

Groet,
Hans

Citrophile
afbeelding van Citrophile

Hallo Hans,

Ook ik wil mijn XM niet wegdoen voor een andere auto. Ik hoop dat ik mijn XM heel lang kan houden 8) . Met de Citroën garage waarmee ik bevriend ben, sleutel ik zelf en probeer haar steeds beter en mooier te maken. Vooral kleine dingen onderhuids zijn toch blijven liggen door achterstallig onderhoud :( , ondanks dat de vorige eigenaar regelmatig onderhoud heeft laten doen.

Gr,
Citrophile

Citrophile
afbeelding van Citrophile

Hallo,

Ik moet toch terug komen op mijn woorden :oops: , binnenkort ga ik een XM V6.24 van een XM clublid bekijken en misschien ook kopen.

Mijn XM gaat dan in de verkoop, want 2 XM`s is mij teveel. Binnenkort komt er een advertentie van mijn XM.

Gr,
Citrophile

k00s
afbeelding van k00s

de V6 is natuurlijk ook een fantastische motor