Martijn's XM

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
MvanRiet
afbeelding van MvanRiet
Martijn's XM
Hallo allemaal,
Sinds deze week kan ik me scharen onder de exclusieve club van XM rijders. De eerste 350 km zitten erop en dat smaakt naar meer! Moet ook wel want ik ga de dame gebruiken voor woon werk verkeer. Het is een Exclusive, ze heeft er (slechts) 175000 km op zitten dus daar kan kan nog wel flink wat bij en met de LPG G3 installatie is het ook financieel uit te houden. Technisch is ze er ook goed aan toe. Fingers crossed dat er in de toekomst geen heel grote gebreken gaan ontstaan.

In het verleden ben ik regelmatig (deel) eigenaar geweest van verschillende Citroenen: Visa, Eend, Xsara Break en een Snoek. Toch ben ik technisch niet erg ervaren, ze gingen gewoon niet vaak genoeg stuk denk ik.

Op het moment ben ik nog opzoek naar een goede garage voor het onderhoud. Ik woon in Rosmalen (Den Bosch) dus daar in de buurt heeft voorkeur. Wie kunnen jullie aanbevelen? Alternatief kan Utrecht zijn.

Ik hoor het graag! Het lijkt me leuk andere XM liefhebbers te ontmoeten, dat zal vast wel gaan gebeuren op een of andere bijeenkomst!
Groet, Martijn
MvanRiet
afbeelding van MvanRiet
RE: Martijn's XM

hmm...de foto's komen niet door zie ik....?

M. van Riet

Mark
afbeelding van Mark
  • V6 '94 Rouge Griott Nacré
  • V6 '91 Gris Dolmen R.I.P.
RE: Martijn's XM

Hoi Martijn,

 

Hier, http://www.xmclub.nl/forum/fotos-plaatsen staat de uitleg hoe foto's te plaatsen, ze gaan hier hoe dan ook om vragen icon_smile

 

 

Je vais reussir, tout simplement parce que je refuse de perdre.

Micheline
afbeelding van Micheline
  • XM-TCT break 97, V6-12 klappert '97, 2.0 16v '98, XM-V6 24 klappert break '99
RE: Martijn's XM

Welkom hier!

 

Walter van Broekhoven in Utrecht..

Luceo non uro....