Nachtrit: La bataille nocturne des Ardennes 23 november 2019

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Veen
afbeelding van Veen
  • XM Turbo CT Exclusive
  • XM V6 24v Multimedia
  • XM Turbo CT SXclusive
Nachtrit: La bataille nocturne des Ardennes 23 november 2019

 

Dit is een evenement georganiseerd door de CX Club  maar leden van de XM club zijn van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen.

 

Tekst CX Club:

Jazeker, ook dit jaar is het ons weer gelukt een uitdagende Nachtrit op touw te zetten. Deze keer eens niet in de inmiddels 'vertrouwde' omgeving van Lathum, maar diep in het duistere Zuiden van Nederland...én verder! Deze rit zal de geschiedenis ingaan als La bataille nocturne des Ardennes, oftewel de nachtelijke slag om de Ardennen. Dus neem uw paspoort mee, want we zullen de Belgische grens passeren en op onbekende donkere paden onze weg zoeken, strijdend om de Gouden, Zilveren en Bronzen Veerbol. Zoals u gewend bent, vormt de nachtrit geen eenvoudige bolletje-pijltje rit, maar kent de route een sportief element waarbij kaartlezen en logisch denken een belangrijke rol spelen. Het is daarom wel essentieel om de rit met minstens twee personen te rijden, zodat er altijd één navigator aan boord is en één chauffeur. We starten vanaf Landgoed Heerderberg https://www.heerdeberg.nl. Vanaf 17:00 uur zal daar een mogelijkheid zijn om aan te schuiven aan het diner (optioneel en voor eigen kosten) waarna om 20:00 uur een briefing volgt en we van start zullen gaan.

 

Na een ongetwijfeld enerverende tocht, zullen we rond een uur of 0:30 op ons eindpunt aankomen, cafe “Old Inn” te Cadier en Keer, waar de inwendige mens zoals vanouds versterkt zal worden met iets warms en/of een heerlijk koel drankje. In verband met het afdrukken van de benodigde landkaarten en opdrachtvellen, is het belangrijk dat we exact weten wie er zal deelnemen met de Nachtrit. Daarbij dient het inschrijfgeld à € 20,00 per equipe vooraf voldaan te zijn via onze Penningmeester op IBAN: NL74 INGB 0002 372 181 o.v.v. naam en lidnummer. Aanmeldingen en betalingen moeten binnen zijn vóór vrijdag 22 november 2019. Aanmelden gaat middels een email naar: evenementen@citroen-cxclub.nl Gaarne het aantal personen vermelden, het type auto en of u al dan niet wilt deelnemen aan het diner vooraf. Na uw inschrijving zult u per e-mail tijdig nadere informatie en uitleg ontvangen over dit evenement. We zullen tevens clubs uit de omliggende landen uitnodigen, zodat we hopelijk ook weer een aantal van onze Citrovrienden van de CX Club Deutschland, CX Passion en Citrosfeer mogen verwelkomen!

 

Overigens , mocht u niet met uw CX willen/kunnen komen, elke Citroën die niet meer in productie is, is welkom! Wij zijn razend benieuwd wie de Slag om de Ardennen zal winnen en naar huis zweeft met de Gouden Veerbol. Graag tot 23 november! De Evenementencommissie

 

Remo2912
afbeelding van Remo2912
  • XM 3.0 V6 24V
RE: Nachtrit: La bataille nocturne des Ardennes 23 november 2019

Wij hebben ook dit jaar weer mee gedaan met de nachtrit.

Het was voor de 3e keer.

1e keer waren wij gedeeld laaste

2e keer waren wij eerste

en nu toch weer in de prijzen en waren wij 3e

De nachtrit was ook weer erg leuk en leerzaam.

helaas waren wij de enigste XM

CX club weer bedankt voor de goede organisatie en gezelligheid