uitlaat gepruttel

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Eelcke Beukema
afbeelding van Eelcke Beukema
uitlaat gepruttel

Hallo allemaal,

Na een weekendje in de Franse Ardennen, op weg terug naar huis, vlak voor de ring Anterpen een knal onder mijn tot die tijd soepeltjes spinnende turbo tct break.  oorzaak de uitlaat afgebroken bij de middendemper.

 

 

Gelukkig hing alles nog op zijn plek en konden we rustig 90km tuffend thuis geraken. Er was door de tijd heen een hoop aan dat stukje gekoekebakt door de garage om de steeds nieuwe gaten dicht te lassen. Ik besloot nog een poging te wagen om de boel weer aan elkaar te lassen. Ik kocht wat buis 60mm en een mof en ging aan de slag.

 

 

 

Die middendemper blijft een hoop roest bij elkaar maar ik dacht hiermee toch weer even verder te kunnen. Helaas na een dag rijden klonk er een onheilspellend gerammel uit de katalysator. Het binnenwerk is gebroken en komt in stukjes de pijp uit. Zou er nog een katalysator in het magazijn liggen, of heeft een van jullie ervaring met de katalysator die door ap-uitlaat.nl voor 140 euro (nieuw) op marktplaats wordt aan geboden. ben benieuwd 

Veen
afbeelding van Veen
  • XM Turbo CT Exclusive
  • XM V6 24v Multimedia
  • XM Turbo CT SXclusive
RE: uitlaat gepruttel

Dat heb ik ook een beleefd waardoor de uitlaat uiteindelijk zelfs door een groot stuk geblokkeerd raakte en ik allle trekkracht kwijt was.

Ik heb geen ervaring met AP-uitlaat maar vind die prijzen niet onaardig. Wel ff checken dat je de juiste koopt.

 

__________
Crepuscule

Eelcke Beukema
afbeelding van Eelcke Beukema
RE: uitlaat gepruttel

Ja voor die prijs wil ik de gok wel wagen, ik wacht ff af of er nog iets in het magazijn ligt zo niet dan bestel ik deze maar.

 

Eelcke