Voorjaarsmeeting Citroën-Forum, Nieuw-Vennep, 11 april

1 bericht / 0 nieuw
RensKorevaar
afbeelding van RensKorevaar
Voorjaarsmeeting Citroën-Forum, Nieuw-Vennep, 11 april

Zaterdag 11 april begint om 10 uur de voorjaarsmeeting bij Garage Johan Oldenhage in de Tarwestraat in Nieuw-Vennep. Net als op Konings- of Koninginnedag doen de deelnemers aan de vrijmarkt er goed aan om tijdig hun kleed uit te spreiden en daarop hun waar te plaatsen. Zo kun je je verzameling Citroën-onderdelen, -boeken of –miniaturen eens uitdunnen. Dat zorgt niet alleen voor ruimte in huis en in de garage, maar het levert ook nog wat op.

De verkoopopbrengsten van de vrijmarkt kun je ter plekke besteden. Niet aan hapjes en drankjes, want die verzorgt onze gastheer, maar aan het zomerklaar maken van je XM. DSH Repair laat deukjes in je plaatwerk als sneeuw voor de zon verdwijnen en ook je airco kun je laten bijvullen. Citrobag is er met een verkoopstand, dus je vindt gegarandeerd een mooi cadeau voor jezelf of voor de thuisblijvers.

Jij komt toch zeker ook? Meld je aan in dit topic: http://www.citroen-forum.nl/forums/viewthread/227719/. In het openingsbericht vind je de link naar het aanmeldingsformulier voor uitdeuken en airco vullen. Tot zaterdag 11 april in Nieuw-Vennep! O, vergeet je zonnebril niet!